ZOMERSE OUTFITS


Wauw, wat was het de afgelopen dagen prachtig weer! Ik heb er echt van genoten en ben dan ook veel buiten geweest. Ik hoop dat het mooie weer nu eindelijk doorzet en dat we nog lang mogen genieten van de warme zon. Door het mooie weer krijg ik altijd zin om weer wat nieuwe kleding te shoppen. s'Avonds wanneer de zon onder gaat en het afkoelt bekijk ik online de leukste mode. Ik heb voor jullie een paar zomerse items op een rijtje gezet! Je kunt deze items vinden op esprit online.

    Kanten shirt + topje €39,99                      Hotpants €45,99                       Sandalen €49,99

Leuk kanten shirtje en een prachtige short. Ik vind het printje en de kleuren van de short heel erg mooi! Ook deze sandalen vind ik erg leuk met de gouden studs. Momenteel heb ik eigenlijk alleen slippers voor de zomer, dus deze sandalen zouden wel perfect zijn!

          T-shirt €19,99                                     Short €49,99                            Zonnebril €29,90

Op het T-shirt staat de tekst 'You are an ARTIST', heel leuk. Dit beige shortje heeft bij de zakken kanten details en de 'houten-look' van deze zonnebril vind ik erg gaaf! Zeker iets wat ik zou dragen.

          T-shirt €19,99                                         Short €49,99                             Schoenen €49,99

Hoe leuk is die? Op het shirt staat 'HAPPY' met daaronder de teksten 'It's a magic situation the way you make me feel. Smiling all the time, laughing, enjoying HAPPINESS! Be open to whatever comes NEXT! Making my heart beat, babe! Enjoy little thing. DREAM ON!!!' Het aztec printje op dit roze shortje maakt hem helemaal af. Ik wil deze zomer nog heel graag dit soort schoenen hebben in een mooi pastel kleurtje.

                Jurkje €69,99                              Ketting €21,99

Een prachtig wit jurkje met aan de onderkant een rand kant. Erg leuk met een spijkerjackje of een gehaakt vestje. Enkellaarsjes staan hier zoals op de foto te zien, ook erg leuk onder. Het geeft mij een beetje een festival gevoel, love it! En om de outfit af te maken een mooie statement bloemen ketting. 

               T-shirt €25,99                            Kanten shortje €59,99                     Armbandje €19,99

Hoewel ik normaal niet van printjes hou vind ik dit T-shirt wel heel erg leuk! Ook in combinatie met de spijker short op de foto. Als je mij een beetje kent weet je dat ik gek ben op kant en dus ook op deze licht roze short! En als laatste een leuk leren bedel armbandje. 


Welke van deze items vinden jullie het leukst?

12 opmerkingen: