REVIEW HAPPY LIFE


Happy Life, het boek van Mascha waar iedereen (in bloggerland) waarschijnlijk wel van gehoord heeft! Ik besloot hem zelf ook te kopen want ik was toch wel nieuwsgierig na alle dingen die ik gezien en gelezen had. Het boek gaat over liefde, genieten, jezelf zijn en carrière. 


Er worden veel onderwerpen beschreven in dit boek. Hierboven zie je de inhoudsopgave. De onderwerpen spreken mij heel erg aan. In elk hoofdstuk beschrijft Mascha haar eigen ervaringen, wat ik erg leuk vind om te lezen.Ik vond het echt een heel fijn boek om te lezen! En er staan ook een hoop goede tips in! Je leest er ook zo doorheen doordat de hoofdstukjes niet al te lang zijn, wat ik zelf wel prettig vind.Ik heb er echt wat aan gehad. Met name aan de hoofdstukjes 'Nee durven zeggen' en 'Hoe kom je over'. Twee dingen die mij echt aan het denken hebben gezet en waar ik zeker wat mee ga doen.

Het boek is erg mooi vorm gegeven. Er staan hele leuke en mooie foto's in en deze quote vind ik ook super leuk! Verder ga ik niet al teveel verklappen en laten zien, want misschien heb jij hem nog niet gelezen. Ik kocht dit boek bij de Bruna voor €14,95Heb jij het boek Happy Life? Wat vond jij ervan?3 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar dit boek! Ik denk dat ik hem binnenkort ook wel koop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Fijne review! :)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen