ZON, BLIJF JE DEZE ZOMER?


21 Juni, de zomer is nu officieel begonnen. Alleen zo voelt het niet, want je bent er niet. Het is niet koud, maar ook niet warm. Ik draag een jas, want zonder is net te fris. Tussen de grote wolken door zie ik kleine stukjes blauwe lucht, waar de zonnestralen zich zo nu en dan laten zien. In mijn oren klinkt het liedje Cinderella van Daughtry, wat me toch enigszins dat zomerse gevoel geeft. Aan het einde van de dag geef je me nog een aantal gouden minuten. Je gloed en de zachte wind komen over me heen als een fluwelen deken. 

Zon, blijf je deze zomer?

6 opmerkingen:

 1. mooi geschreven, en een mooie foto! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje meer zon mag nog wel, hè?!
  De zomer is nog maar net begonnen. Komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja van mij wel! Als de zon er niet bij is moet je wel een jas aan hier.. liever niet in de zomer natuurlijk! Laten we er voor duimen :)

   Verwijderen
 3. Mooi geschreven! kom maar op zonnetje, wij willen van je genieten hihi!

  BeantwoordenVerwijderen