FRUIT IJSJES


Ijsjes, heerlijk verfrissend! Daar heeft toch iedereen zin in met dit warme weer? Ik in ieder geval wel, dus ik maakte deze fruitijsjes!

Wat je nodig hebt is fruit, ik gebruikte een doosje vol bevroren zomerfruit van de AH, ijslolly makers en frisdrank en/of yoghurt. Allereerst heb ik de vormpjes gevuld met verschillende stukjes fruit. Let op dat je hem niet helemaal tot boven vult met fruit anders kun je de yogurt moeilijk toevoegen. Daarna heb ik de vormpjes gevuld met frisdrank en het onderste gedeelte met yoghurt. Een paar uurtjes en de vriezer en je hebt je eigen fruit ijsjes!Ze waren erg lekker en fris! Maar de volgende keer doe ik ze denk ik alleen met aardbeien of met andere stukjes fruit. Sommige besjes waren een beetje zuur en de aardbeien waren natuurlijk zoet. Dus die combinatie vond ik niet zo geslaagd. Volgende keer ga ik voor zoet!

Wat voor een soort ijsjes vind jij lekker om zelf te maken?

7 opmerkingen:

 1. Doe ik soms ook, superlekker en gezond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er goed uit :) Ik wil ook eens zelf ijsjes gaan maken, heb vorig jaar heel enthousiast van die vormpjes gekocht maar daar is het tot nu toe bij gebleven..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super lekker uit! Ben ook wel fan van dit soort fruitsoorten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oee iet er goed uit! kan me voorstellen dat 1 smaak met elkaar lekkerder is! ook maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen