#GRATEFULSUMMERDAYS


Aangezien mijn blog in het teken van dankbaarheid staat en de zomervakantie bijna voor iedereen is begonnen, leek het mij leuk als jullie deze zomer ook een beetje mee doen met gratefulness. 

Het idee is om jou leukste, mooiste, grappigste, dankbaarste momenten deze zomer te delen. Dit hoeft niet perse elke dag zoals ik doe. Dit kan ook drie, twee of één keer in de week, dat bepaal je zelf! Upload jou foto + beschrijving op instagram met de hashtag #gratefulsummerdays

Je kunt natuurlijk ook mee doen als je je foto's niet wilt delen. Voor jezelf is het heel fijn om hier later op terug te kijken en geloof me, van dankbaar zijn word je happy! Je staat zo veel bewuster stil bij de dingen die je hebt of meemaakt.

Aan het einde van de zomer kies ik de leukste foto's van jullie uit en hiervan maak ik een leuk overzichtje op mijn blog. Zo kunnen we elkaar inspireren en met z'n allen nog eens terug kijken op een fijne zomer!

Doe je mee?

10 opmerkingen:

 1. Misschien dat ik wel mee doe, maar mijn activiteit op Instagram is veranderd nogal per week haha. De ene keer post ik twee keer per dag en dan weer weken niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Haha bij mij net zo hoor, geeft helemaal niks :)

   Verwijderen
 2. Leuk idee! ik ga kijken of ik er aan denk om mee te doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk idee! Helaas heb ik geen instagram :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! Ik ga eens kijken/nadenken of ik mee ga doen. Tof initiatief in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeej, zou het leuk vinden als je mee doet! :)

   Verwijderen
 5. Jaaa leuk! Ik ga mee doen :) Maakt het nog uit vanaf wanneer of tot wanneer?

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Top, leuk! Nee hoor, gewoon de hele zomer, ik ben al begonnen ^_^ Liefs x

   Verwijderen