FINDING LOVE


Mijn 365 Grateful project is een project gecreëerd door Hailey Bartholomew. Voor mij een grote inspiratiebron! Als je hierover meer wilt lezen, kun je bovenaan in het menu kijken onder het kopje 365 Grateful. 

Na haar 365 dagen project is Hailey bezig gebleven met het zoeken naar de mooie dingen in het leven. In 3 dagen tijd vond ze samen met haar kinderen, familie en vrienden 352 hartvormige stenen. Dit filmde ze en een nieuw project was geboren. Na het delen van haar video over Finding Love kreeg ze allerlei foto's toegestuurd van mensen die ook natuurlijke hartjes zagen of vonden.

" It seems to me if we choose to look for something beautiful in our lifes and the people around us, we will find it. " - Hailey Bartholomew.


Net zoals haar andere projecten vind ik dit heel inspirerend en word ik er heel vrolijk van! Door mijn 365 Grateful project ben ik al veel bewuster van de dingen om mij heen en ik denk dat ik hierdoor nog meer mooie dingen ga zien. 

Het lijkt mij daarom super leuk om samen met jullie ook opzoek te gaan naar hartjes, zodat we dit met elkaar kunnen delen en we allemaal iets meer stil staan bij de mooie dingen om ons heen die we anders niet zo gauw opmerken. En het zorgt waarschijnlijk ook voor een enorm positieve boost! 


Let's spread some love! Lijkt het jullie nou leuk om overzichtjes te zien van mijn lezers net zoals bij de #gratefulsummerdaysTag dan je foto met de hashtag #findinglovegd en dan verschijnen jouw foto's binnenkort op mijn blog! De eerste paar foto's kun je nu al vinden op instagram. Vergeet ook zeker niet de officiële hashtag van Hailey te gebruiken #findinglove

Zoek jij ook mee naar hartjes?

2 opmerkingen: