REVIEW 3 IN 1 LENS VOOR JE MOBIEL


Op mooimobiel.nl viel mijn oog op een camera lensje voor op je mobiel, hoe leuk is dat! En niet zomaar een lensje, maar een 3 in 1 lens. Als fotografe is dit echt een hebbe-dingetje!

De 3 in 1 lens is een klemlens die je als een soort knijper over je camera heen kunt zetten. Je kunt ze gebruiken voor mobieltjes, maar ook voor tablets. Er zitten drie verschillende lensjes bij. Een fish eye, een macro en een groothoek. Wat dat inhoud kun je hieronder zien op de achterkant van de verpakking.De groothoek lens en de macro lens zijn op elkaar gedraaid in de verpakking. De groothoek kun je op deze manier gewoon gebruiken, maar als je de macro lens wilt gebruiken moet je de groothoek lens er even af draaien. Bij de lensjes zitten ook lens kapjes zodat ze niet beschadigen. Ook word er een zakje bijgeleverd waar je de lensjes in kan bewaren en zodat je ze makkelijk mee kunt nemen. 

Mijn persoonlijke favoriet is denk ik toch wel de fish-eye, vanwege het leuke en grappige effect! Maar ook het macro lensje vind ik erg leuk. Het groothoek lensje heb ik nog niet echt goed kunnen gebruiken omdat ik hiervoor graag een mooi landschap wil gebruiken.


Dit zijn dus de resultaten met de fish-eye lens en hieronder zie je een paar foto's die ik heb gemaakt met het macro lensje. Ik verbaas me echt over de kwaliteit hiervan, in positieve zin! Het lijkt wel alsof mijn mobiel betere foto's maakt met dit lensje erop.


Ik ben er heel tevreden over en vind het echt een leuk hebbe-dingetje! Deze 3 in 1 lens kun je bestellen op de website van mooimobiel.nl waar ze ook telefoonhoesjes en andere accessoires voor mobieltjes en tablets verkopen. Het lensje kost maar €13,50 en dit is zelfs inclusief de verzendkosten. Als je de facebookpagina van mooimobiel liked krijg je een kortingscode die je ook kan gebruiken wanneer je iets besteld op de site, mooi meegenomen dus!

Wat vinden jullie van deze 3 in 1 lens?

12 opmerkingen:

 1. Wauw vooral die macro lens is prachtig inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey super leuk! Ik ben ook erg benieuwd naar de macro lens. Misschien dat ik hem ook bestel. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik raad hem zeker aan, ben er echt tevreden over! :)

   Verwijderen
 3. Wat schattig! Ik bestel hem niet - omdat ik verwacht dat ik hem niet zo snel zou gebruiken - maar vind hem wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk he? Nee dat snap ik wel inderdaad. Maar gelukkig zit er een zakje bij zodat je het super makkelijk in je tas kunt doen :)

   Verwijderen
 4. Die fish eye is echt superleuk! Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die vind ik ook erg leuk! Aah dankjewel, dat is leuk om te horen :D Ik ga zeker ook een kijkje op jouw blog nemen!

   Verwijderen