FLOW MINDFULNESS


Al tijden wilde ik de Flow kopen, maar elke keer liet ik hem toch liggen omdat het toch wel aardig wat kost. Nu besloot ik hem gewoon te kopen, de inhoud zag er zo leuk uit! Dus samen met de Flow Weekly rekende ik deze Special af. Hierin staat het onderwerp mindfulness centraal, wat ik persoonlijk best interessant vind. Ook zit het vol met mooie plaatjes, kaartjes, boekjes en teksten! En dat is toch eigenlijk wel de reden waarom ik hem niet kon laten liggen.


Inês, die een jaar geleden van Portugal naar Nederland verhuisde bedacht een idee om sneller Nederlands te leren. Dit deed ze door Nederlandse woorden te combineren met een foto. Al deze foto's plaatste op adutchwordaday.tumblr.com Ik vind dit super leuk bedacht van haar en het is vast erg leerzaam voor mensen die ook graag Nederlands willen leren. Voor de Flow maakte ze ook een aantal foto's met zinnen in het teken van Mindfulness. Die zinnen begrijp je pas echt als je er open voor staat zegt Inês.


One thought a day. Een leuk boekje waarin je verschillende foto's van Inês in tegenkomt en waarin je elke dag een gedachten op kan schrijven. Gewoon om hem van je af te schrijven of om te onthouden! Briefjes voor in je mooie-momenten-pot. Dit vind ik ook zo'n leuk idee waar ik zeker wat mee ga doen, maar hierover later meer!
Wat vind jij van de Flow Specials?

15 opmerkingen:

 1. Grappig, ik had 2 dagen geleden precies zo'n post gemaakt over de flow.
  Ik vind de flow geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat toevallig, dan ga ik de jouwe ook even bekijken! Ja echt een fijn magazine. Dit is echt de eerste keer dat ik hem gekocht heb, maar ik ben ook fan!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ja het kost wel wat, maar ik dacht ik wil al zo lang eentje, laat ik het maar gewoon eens kopen! :)

   Verwijderen
 3. Ik twijfelde ook erg over de prijs maar heb nu besloten om hem gewoon te gaan kopen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een interessant tijdschrift/boek, geen idee hoe ik het moet noemen! Ik vind vooral die a dutch word a day heel interessant, heb direct haar tumblr doorgespit! Heel leuk! Ik had er nog niet eerder van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk hé? :) Ik vind het echt een mooi idee, zeker voor mensen die Nerderlands willen leren.

   Verwijderen
 5. Ik vind dit echt zo'n prachtig blad! De teksten zijn mooi genoeg om in te lijsten maar ik vind het elke keer weer zonde om het blad kapot te knippen.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja absoluut! Daar twijfel ik inderdaad ook nog over haha, maar denk dat ik sommige teksten wel uit ga knippen :) Zonde om te laten liggen.

   Verwijderen
 6. Het zijn altijd prachtige bladen, ik kijk er altijd vol liefde na. Maar helaas bij aankoop blijven ze altijd liggen, ik handwerk nu eenmaal liever dan tijdschriften lezen. Zodoende blijft het bij zien in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Scheelt weer voor je portemonnee hihi! Heerlijk om creatief bezig te zijn.

   Verwijderen
 7. Leuk is ie he! Ik heb 'm vorige week ook gekocht en ben er zo blij mee!! Er staan heel veel leerzame en prachtige teksten in en die foto's maken het extra leuk. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel leuk! Leuk dat je hem ook hebt :D

   Verwijderen
 8. Klopt het dat de schrijfster Astrid van der Hulst is? Ik wil hem namelijk bestellen op bol.com maar zie een andere voorkant staan..

  BeantwoordenVerwijderen