FLOW WEEKLY


Flow introduceert een nieuw product namelijk, Flow Weekly! Elke week een schriftje met ruimte voor je gedachten, aantekeningen, dromen, wensen, lijstjes en plannen. Of om zomaar een beetje in te schetsen.

Gemixt met het goede van een tijdschrift, dus vol met mooie illustraties, fijne inzichten en praktische tips, elke week rond een ander thema. Het schriftje heeft een handig meeneemformaat, al doen ze het met de mooie covertjes ook goed op je bureau. Flow Weekly lag vanaf 11 September in de winkel en dit wekelijkse schriftje kost maar € 0,99.


Toen ik het schriftje in de winkel zag liggen, nam ik hem meteen mee! De eerste Flow Weekly gaat over waarom niets doen zo goed voor je is. Ik vind dit schriftje een erg leuk idee en ben zeker benieuwd naar de volgende nummers!

Als je nu een abonnement op Flow Weekly neemt, dan krijg je de eerste vier schriftjes helemaal gratis. Als het je niet bevalt, kun je in de eerste maand gewoon opzeggen en kost het je niets. Hierna betaal je per maand en krijg je Flow Weekly wekelijks thuis gestuurd. Meer informatie vind je op flowmagazine.nl/gratisweekly 

Wat vind jij van de Flow Weekly?

8 opmerkingen:

 1. Ziet er super leuk uit! (zeker voor die prijs!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben nu nog enthousiaster. Ik ga gauw het schriftje aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dit er leuk uit! Zo inspirerend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk schrift! Lekker los gaan met je gedachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb dat proefabonnement aangevraagd! Ben benieuwd of ik het in de praktijk gebruik. Nu heb ik gewoon een groot notifieboek waar ik alles in schrijf en straks heb je dan allemaal kleine schriftjes, ik weet het nog niet :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk schriftje! Het ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen