FINDING LOVE #2

Project Finding Love, het lijkt mij super leuk om samen met jullie opzoek te gaan naar hartjes, zodat we dit met elkaar kunnen delen en we allemaal iets meer stil staan bij de mooie dingen om ons heen die we anders niet zo gauw opmerken. Vandaag het tweede overzichtje van de geuploade hartjes!


Foto's door 1.@kimgratefuldays  2.@kimgratefuldays  3.@kimgratefuldays  4.@kimgratefuldays
5.@kimgratefuldays  6.@kimgratefuldays  7.@kimgratefuldays  8.@kimgratefuldays  9.@kimgratefuldays


Wil je jouw foto's ook delen en terug zien op mijn blog? Tag dan je foto met de hashtag #findinglovegd De eerste foto's kun je nu al vinden op instagram. Vergeet ook zeker niet de officiële hashtag van Hailey te gebruiken #findinglove

Word jij hier ook vrolijk van? Doe je mee?

12 opmerkingen:

 1. Dat vind ik nou eens een leuk en origineel idee! Voor mij is het vinden van zulke kleine details vrij lastig omdat ik slechtziend ben, maar kijken is vaak ook een kwestie van gewoon meer openstaan voor je omgeving en er beter op letten. Als ik met mijn camera met 50mm objectief of macrolens op pad ga word ik daar ook toe gedwongen en dat levert jusit geweldige foto's op. Ik ga m'n best doen in elk geval. Sowieso vermeld ik deze blogpost in mijn Reads of The Week voor aankomende zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dan is dat misschien wel lastig ja.. Ja dat klopt zeker. Sinds ik hiermee bezig ben, zie ik veel meer of de één of andere manier. Heerlijk hé de 50mm lens? Zou leuk zijn als je mee doet! Oh super leuk, dankjewel! :D

   Verwijderen
  2. Ik heb wel een leuke foto in gedachten, zal hem eerdaags eens op IG zetten. Jouw idee is vandaag vermeld in mijn Reads of the Week!

   Verwijderen
 2. Hihi wat super leuk! Ik heb er eigenlijk nog nooit op gelet, maar dat ga ik vanaf nu ook eens doen. Wie weet wat ik dan allemaal tegen kom :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, als je er op let zie je ineens best wel veel! Dat viel mij op toen ik dit voor het eerst deed. Toen had ik binnen no-time al een stuk of 5 gevonden.

   Verwijderen
 3. Super leuk! ik zal eens kijken als ik ook wat kan vinden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik ben eigenlijk altijd te druk met andere dingen, dus dan valt het me niet op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg! Vooral die in het chocoladekoekje vind ik leuk. Echt een leuk idee! Als ik ergens een hartje in zie ga ik ook een foto maken :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen