FINDING LOVE #3

Project Finding Love, het lijkt mij super leuk om samen met jullie opzoek te gaan naar hartjes, zodat we dit met elkaar kunnen delen en we allemaal iets meer stil staan bij de mooie dingen om ons heen die we anders niet zo gauw opmerken. Vandaag het derde overzichtje van de geuploade hartjes!Foto's door 1.@kimgratefuldays  2.@kimgratefuldays  3.@kimgratefuldays  4.@jodydenboer
5.@tjitskeanna  6.@kimgratefuldays  7.@estrellaweb  8.@jodydenboer  9.@jodydenboer

Ik bedenk me eigenlijk pas sinds een paar dagen, dat jullie mijn geuploade foto's met de hashtag #findinglovegd waarschijnlijk niet kunnen zien, tenzij jullie me volgen op Instagram. Ik heb mijn Instagram namelijk op privé. En als er mensen zijn die hun Instagram ook privé hebben, maar wel foto's met deze hashtag hebben geupload, kan ik ze natuurlijk ook niet bekijken. Je mag me daarom ook mailen via info@gratefuldays.nl als je leuke foto's hebt en deze wilt delen!

Wil je jouw foto's ook terug zien op mijn blog? Tag dan je instagram foto met de hashtag #findinglovegd zo vind ik de foto's makkelijk terug en kan ik er een mooi overzichtje van maken. Vergeet ook zeker niet de "officiële hashtag" van Hailey te gebruiken #findinglove

Doe jij ook mee?

10 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankjewel Anouk! Het originele project hiervan is een idee van Hailey Bartholomew :)

   Verwijderen
 2. Wat een geweldig idee! Ik krijg er spontaan een glimlach van op mijn gezicht! Ik doe alvast mee aan de zoektocht!
  Xx Amélie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat cute om al die hartjes terug te vinden. Ik ga vanaf nu ook eens beter opletten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk. Als ik een hartje zie zal ik er proberen aan te denken :D.

  BeantwoordenVerwijderen