MIJN 2014


Twee duizend veertien. Het jaar die minder leuk begon dan ik gehoopt had. Het jaar waarin er meer veranderde dan ik voor ogen had. Het jaar waarin ik elke dag een foto maakte van iets waar ik dankbaar voor was. Het jaar waarin ik mee deed me30 days shred en dit volhield. Het jaar waarin ik begon met bloggen, om precies te zijn op 8 Februari. Het jaar waarin ik naar een aantal super leuke concerten ging, waaronder die van Birdy, Daughtry en Marco Borsato. 

Het jaar waarin ik veel dingen deed op fotografie en film gebied, ik maakte mijn eigen fotografie website, liet visitekaartjes maken en mocht weer prachtige mensen vastleggen. Het jaar waarin ik ontzettend veel solliciteerde, maar keer op keer afwijzingen kreeg. Het jaar waarin ik ondanks dat ik naast mijn werk als fotografe en videografe het grootste gedeelte van dit jaar geen baan had, me geen moment heb verveeld en juist vaak het idee heb gehad dat ik tijd te kort kwam. Het jaar waarin ik 5 km kon hardlopen, terwijl ik het eerst maar niks vond en nooit had verwacht dat ik dat zou kunnen. Het jaar waarin ik probeerde gezonder te eten en drinken. Het jaar waarin ik  misschien wel teveel bezig was met mijn lichaam, zonder enig resultaat. Het jaar waarin het voor anderen leek alsof ik niks deed, maar ik ondertussen wel een hoop over mezelf leerde. Het jaar waarin ik meerdere oude vrienden weer opzocht. Het jaar waarin ik helaas niet op vakantie ging, maar wel hele fijne dagen had. Het jaar waarin ik probeerde alleen in de auto te rijden en meer te rijden, dat eerste lukte, dat tweede wat minder. Het jaar waarin ik meer recepten probeerde dan ooit, mede dankzij onze nieuwe oven. Het jaar waarin ik begon met het zoeken naar hartjes en hierdoor veel meer mooie dingen zag. Het jaar waarin ik meer bewust was van de natuur dan ooit. Het jaar waarin ik een video maakte over mezelf. Het jaar waarin ik voor het eerst op ski's stond en hier niet veel van bakte. Het jaar waarin ik plotseling drie sollicitatiegesprekken in één week had en toen de keuze had. Het jaar waarin ik mijn proefperiode door stond en te horen kreeg dat ik contractverlening kreeg. Het jaar waarin ik een hoop nieuwe mensen heb ontmoet. Het jaar waarin ik het liefst bij mijn vriendin was. En vooral het jaar waarin ik de dingen heb gedaan die ik wou doen. Op naar een nieuw jaar met nieuwe doelen en dromen!

Hoe was jouw 2014?

18 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Naast de wat minder leuke dingen heb je ook heel veel leuke dingen meegemaakt dit jaar. 2014 mag wat mij betreft wel afgelopen zijn, dit jaar (vooral de laatste 5 maanden) waren niet zoals ik het me had voorgesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker weten :) Oh dat is jammer om te horen. Hopelijk begint 2015 voor jou goed! :)

   Verwijderen
 2. Wauw, wat een bewogen jaar! Veel succes nog met je baan en alvast een prachtig 2015 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk overzichtje! Ondanks de mindere momenten, lijk je me toch een leuk jaar te hebben gehad. Ik hoop dat je snel wat meer zekerheid krijgt in een baan, dat je blog mag uitgroeien tot een groot succes en dat je even positief blijft als nu. Ik wens je alvast een fijn begin van 2015 toe! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker wel. Aah dankjewel, dat is erg lief van je! Ik wens jou ook het allerbeste voor 2015! x

   Verwijderen
 4. Wat heb je dat leuk samengevat, heel leuk geschreven! Ik wil ook altijd gaan hardlopen, omdat ik een goede conditie wil hebben, maar ik vind het ZO stom. Misschien nog maar eens proberen in 2015 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Linda! Kwestie van doen.. al doe ik het nu ook niet meer haha!

   Verwijderen
 5. super leuk geschreven en mooi samengevat liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie manier om een overzicht van 2014 weer te geven. Gewoon geschreven zoals het is! Ik wens je voor 2015 al het goeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt op de iets minder leuke dingen na als best wel een goed jaar! hopelijk word 2015 nog leuker en beter!

  BeantwoordenVerwijderen