FOTOBOEK 365 GRATEFUL

Een paar weken terug kreeg ik de mogelijkheid om een fotoalbum te maken bij Webprint. Mijn 365 Grateful project zat er inmiddels bijna op en ik kon niet wachten om hier een mooi boek van te maken. Dit idee zat al in mijn hoofd toen ik aan het project begon, tijd om het uit te werken!


Het was even uitzoeken hoe ik dit boek het beste vorm kon geven, want 365 foto's is natuurlijk niet niks. De meeste albums gaan bij webprint tot 96 pagina's, dus na wat gepuzzel besloot ik om voor een vierkant boek te gaan van 20x20 en om 4 foto's per pagina te gebruiken. Hetgeen waar ik dankbaar voor was heb ik onder elke foto geplaatst. Het formaat van dit album vind ik ideaal, het is niet te groot en niet te klein, zo kan ik het makkelijk mee nemen als ik het aan anderen wil laten zien. Het opmaak programma vond ik ook fijn en makkelijk in gebruik. Je kunt zelf je indeling bepalen en teksten toevoegen.


Het boek begint met een foto van mijzelf en een korte uitleg over het project. Hoe ik dit project begonnen ben, waarom en wat het mij gebracht heeft.Ik heb gekozen voor basispapier, dit heb ik gedaan omdat ik wist dat ik geen foto's zou hebben die overliepen naar de andere pagina. Heb je dit wel of wil je bijvoorbeeld één foto over twee pagina's verspreiden dan kun je het beste kiezen voor fotopapier mat of glans. De pagina's komen dan volledig plat te liggen waardoor de foto's mooi doorlopen.De kaft vind ik erg mooi geworden, het is namelijk een foam kaft. Persoonlijk vind ik dat dit het boek meer een luxe uitstraling geeft dan wanneer het gewoon een harde kaft had gehad. Het enigste wat ik een nadeel vind is het logo op de achterkant van het boek, maar aan de andere kant begrijp ik dat ook wel.Vorige week maandag bestelde ik het boek, op vrijdag kreeg ik een mailtje dat het boek klaar was voor verzending en afgelopen zaterdag had ik hem al in huis! Ik ben er erg blij mee en hoop hier nog vaak in terug te bladeren! Wil jij nou ook zo'n mooi fotoboek bestellen of een ander fotoproduct? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Webprint


Wat vinden jullie van mijn 365 boek?

16 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, zo'n project en dat vervolgens in een boek zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi boek is het geworden kim! Echt iets om te pakken en lekker in te bladderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er echt prachtig uit! :) Kan ook haast niet anders, met zo'n mooi project.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooi boek! Nog een mooie herinnering om dankbaar voor te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk geworden zeg! alle mooie herinneringen mooi samen gebundeld! Volgens mij word je elke keer weer blij als je zo'n boek openslaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enorm, fleurig én leuk fotoboek! Die foam kaft is overigens een kei goede keuze geweest precies. Echt mooi. Ik vind het altijd zo leuk wanneer ik digitale foto's kan vereeuwigen op papier... Dat herbekijk je zo veel sneller. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Eline, voor je leuke reactie! :D

   Verwijderen
 7. Wauw, prachtig! Ik heb je project niet gevolgd, aangezien ik nu pas op je blog terecht kom. Maar het lijkt me een super mooi project! Fijn dat je alle herinneringen nu nog beter kan bewaren en kan herbekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sarah, erg leuk om te horen! Ja, super leuk om terug te zien :)

   Verwijderen