RANDOM ACTS OF KINDNESS WEEK #3


9 t/m 15 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik elke dag iets ga doen voor een ander.

Dag 3 van de Random Acts of Kindness Week. In de flow Mindfulness, waar ik al eerder over schreef, zaten tien super leuke kaartjes! Aan de ene kant haast zonde om te gebruiken, maar ook zonde om niet te gebruiken. Dus ik besloot om er wat mee te gaan doen. Op deze kaartjes heb ik een mooie boodschap geschreven. Daarna heb ik ze in kleine envelopjes gedaan en vast geplakt op verschillende plaatsen!


Toen ik aan het einde van de middag weer terug fietste ben ik dezelfde route langs gegaan als waar ik de envelopjes had achter gelaten. Sommigen hingen er nog net zo bij als hoe ik ze achter liet. Sommigen hingen er niet meer, dus zijn waarschijnlijk meegenomen. En er was ééntje geopend, maar hij hing er nog wel met het kaartje er in. Nieuwsgierige mensen, haha! Misschien hebben ze het ook wel bewust laten hangen, zodat meerdere mensen kunnen genieten van de boodschap die op het kaartje stond.

Hebben jullie vandaag één of meerdere Random Acts of Kindness gedaan of gezien?

9 opmerkingen:

 1. Superleuk! Ik heb die kaartjes ook en ben enorm van van Flow ! Leuk idee!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zulke leuke kaartjes! Zonde om te laten liggen :)

   Verwijderen
 2. Hihi, wat leuk! Ik zou super vrolijk worden mocht ik zo'n kaartje vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer zo'n leuk ideetje! Ook leuk om in een geleend boek te doen van de bieb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! zo leuk als je zo'n briefje vind!

  BeantwoordenVerwijderen