RANDOM ACTS OF KINDNESS WEEK #1


9 t/m 15 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik elke dag iets ga doen voor een ander. 

Vandaag de eerste Random Act of Kindness van deze week! Op verschillende plaatsen heb ik gekleurde notitie blaadjes achter gelaten met positieve berichtjes. Bijvoorbeeld in de trein, bus, op bankjes, op spiegels in pashokjes en op andere plekken waar veel mensen komen. Op elk notitie blaadje heb ik een andere tekst geschreven, om iemand te inspireren, blij te maken of om iemand een extra zetje te geven. Dit was niet de eerste keer dat ik dit gedaan had, de afgelopen tijd heb ik meer van deze notitie blaadjes achter gelaten!


Heb jij vandaag een Random Act of Kindness gedaan of gezien?

6 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk dat je dit doet! Ik ben er jammer genoeg nog geen tegen gekomen, misschien zelf mee starten? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Natasja :) Ik zeg doen! Je maakt er niet een ander blij mee, maar waarschijnlijk ook jezelf!

   Verwijderen
 2. Wat leuk!
  Ik denk dat ik een briefje ga maken voor als we straks weg gaan ;-) Dan kan ik iets in een biebboek stoppen of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik heb dat ook wel eens gedaan, briefje achterlaten in de trein :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, top! Ga je deze week ook nog een briefje achter laten? :D

   Verwijderen