RANDOM ACTS OF KINDNESS WEEK #2


9 t/m 15 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik elke dag iets ga doen voor een ander.

Als we ergens 5 of 10 cent zien liggen vinden we dat niet meer zo bijzonder of speciaal. Dan staan we niet te springen om het op te rapen en laten we het nog eerder liggen. Het is immers maar een paar cent. Maar vroeger, toen we klein waren.. toen waren we hartstikke blij als we ergens geld hadden gevonden! Voor ons is het maar een paar cent, maar voor kinderen lijkt het best veel. Daarom heb ik vandaag op verschillende plekken waar veel kinderen komen, zoals bij speeltuintjes en scholen geld 'verstopt' zodat hun het kunnen vinden. Het ziet er een beetje droevig uit met al die regen, maar hopelijk  tovert het een lach op hun gezichtjes!
Heb jij vandaag een Random Act of Kindness gedaan of gezien?

12 opmerkingen:

 1. Echt zo lief ♥ weet nog hoe blij ik altijd was als ik 5 cent vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah echt een leuk en lief idee, en je hebt helemaal gelijk vroeger was het meteen oppakken en nou lopen we er gewoon overheen.

  Liefs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat superlief! Ik was altijd zo ontzettend trots op mijn spaarpot, haha. Minstens een keer per maand haalde ik hem helemaal leeg en ging ik tellen. En oh wee als er vijf cent miste, dan kijk ik mijn moeder heel streng aan :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh, dit is ook zo lief! ♥ Ik vond vroeger als kind ook wel eens geld en was daar zo super blij mee!! Heel leuk dat je dit doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah super lief! zullen blije kindjes worden!

  BeantwoordenVerwijderen