RANDOM ACTS OF KINDNESS WEEK #4


9 t/m 15 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik elke dag iets ga doen voor een ander.

Het leven is helaas niet altijd alleen maar zonneschijn af en toe wat regen hoort er ook wel eens bij. En dat is helemaal niet erg. Zo lang je maar onthoud dat er na die regen ook weer zon komt! Om mensen deze boodschap mee te geven heb ik zakjes gevuld met bloemen zaadjes. Ik heb de zakjes achter gelaten in fietsmandjes, op een kinderzitje, op een bankje en ik heb er ééntje gegeven aan een buitenlandse mevrouw die tijdschriften aan het verkopen was. Ze bedankte me en met een big smile liep ik verder. Heerlijk om mensen blij te maken!   
Heb jij vandaag een Random Act of Kindness gedaan of gezien?

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik vind het echt een super project. Waarschijnlijk bezorg je veel mensen een glimlach :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat hoop ik, dat is natuurlijk wel het doel!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk project!
  Het lijkt mij ook enorm leuk om iets zo op mijn fietszadel tegen te komen. Ik weet zeker dat je een boel mensen blij gemaakt hebt! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuk idee zeg! Tof dat je dit doet!

  BeantwoordenVerwijderen