RANDOM ACTS OF KINDNESS WEEK #5


9 t/m 15 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik elke dag iets ga doen voor een ander.

Vandaag heb ik boekenleggers verstopt in verschillende boeken in de bibliotheek. Daarop schreef ik de tekst ' Beoordeel mensen, net zoals boeken, niet alleen door te kijken naar de buitenkant. Maar kijk iets verder, naar de binnenkant. Veel lees plezier! ' Ik heb maar één foto gemaakt, omdat ik niet wou dat het teveel op viel. In een bibliotheek is het natuurlijk erg stil, elk geluidje, zeker van een camera valt dan wel op.


Het is jammer dat we van nature mensen beoordelen op hun uiterlijk. Dat we mensen beoordelen zonder dat we diegene echt kennen. Onthoud dat iedereen zo zijn of haar dingen heeft meegemaakt waardoor ze degene zijn die ze nu zijn.

Heb jij vandaag een Random Act of Kindness gedaan of gezien?

6 opmerkingen:

 1. Erg leuk, al die verschillende random acts of kindness. Jij hebt vast al veel mensen een glimlach bezorgd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah, dat is zo leuk! Ik heb Valentijnskaartjes gestuurd naar vriendinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Oh super :D Ook gebruik gemaakt van de kusjes actie?

   Verwijderen
 3. Heel erg leuk en origineel! Ik zou wel eens willen weten wat de reactie is van verschillende mensen die zo'n tekst lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja daar ben ik stiekem ook wel benieuwd naar haha!

   Verwijderen