RANDOM ACTS OF KINDNESS WEEK #6


9 t/m 15 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik elke dag iets ga doen voor een ander.

Het is Valentijnsdag! Dus daarom staat deze Act of Kindness ook in het teken van Valentijn. Ik heb kleine kaartjes gemaakt en deze in envelopjes gedaan. Op de kaartjes staat de tekst 'Ik wens je een hele fijne valentijnsdag toe! Laat de belangrijke mensen in jouw leven weten dat je ze lief hebt. Niet alleen vandaag.. maar altijd' Ik wens jullie allemaal nog een fijne Valentijnsdag toe!Heb jij vandaag iemand laten weten dat je hem of haar lief hebt?

5 opmerkingen:

 1. Super leuk!!!! :D
  Liefs Iep
  mevrouw-iep.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je genomineerd voor de Liebster award op mijn blog!
  http://kristelvanberkel.blogspot.nl/2015/02/liebster-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk!! je bent goed bezig zeg met lief zijn!

  BeantwoordenVerwijderen