FINDING LOVE #6

Project Finding Love, het lijkt mij super leuk om samen met jullie opzoek te gaan naar hartjes, zodat we dit met elkaar kunnen delen en we allemaal iets meer stil staan bij de mooie dingen om ons heen die we anders niet zo gauw opmerken. Ik heb gemerkt dat het in de winter toch een stuk lastiger was om hartjes te vinden, maar ik heb er toch weer een paar gevonden. Vandaag het zesde overzichtje van de geuploade hartjes!


Foto's door 1.www.colourful-frutsel.blogspot.nl  2.@kimgratefuldays  3.@kimgratefuldays 4.@tjitskeanna
5.@kimgratefuldays  6.www.colourful-frutsel.blogspot.nl  7.@kimgratefuldays  8.@kimgratefuldays  9.@kimgratefuldays

Wil je jouw foto's ook terug zien op mijn blog? Tag dan je instagram foto met de hashtag #findinglovegd zo vind ik de foto's makkelijk terug en kan ik er een mooi overzichtje van maken. Vergeet ook zeker niet de "officiële hashtag" van Hailey te gebruiken #findinglove. Heb je geen instagram of heb je hem privé en wil je toch je foto's delen? Stuur dan een mailtje naar info@gratefuldays.nl 

Doe jij ook mee?

4 opmerkingen: