POSTERS IN JE INTERIEUR

Vroeger hing mijn muur er mee vol, bekende mensen uit verschillende hippe bladen, zoals de hitkrant, breakout etc. Nu heb ik er niet zoveel meer mee.. Momenteel hangt mijn kamer vol met kaartjes en foto's, maar wat ik wel tof vind is een poster als eyecather in je interieur.

Op posters.nl hebben ze ruime keuze uit verschillende thema's en onderwerpen. Je kunt er zelfs 3D posters bestellen! Ik bestelde twee posters één met een wereldkaart en één met een motiverende tekst.


Wat ik tof vind aan deze wereldkaart, is dat hij een vintage uitstraling heeft. Het lijkt me leuk om bijvoorbeeld landen of plaatsen waar ik geweest bent te markeren met punaises. Zoiets zou ik later best in mijn huis hangen als eyecather. Deze wereldkaart is 91,5 x 61 cm, een mooi formaat dus voor aan de muur.


Aangezien één van mijn doelen dit jaar is om meer te sporten en wat af te vallen, heb  voor deze poster gekozen. Ik heb hem opgehangen op de plek waar ik elke dag sport, voor wat extra motivatie! Ook deze poster heeft dezelfde afmeting als die hier boven. Alleen is deze poster een staande en de wereldkaart liggend. 

Deze posters kosten per stuk €8,95 en de levering ervan was erg snel. Ik bestelde ze en een dag later had ik ze al binnen! Ze werden geleverd in een langwerpige doos en zaten opgerold in plastic, net zoals wanneer je cadeaupapier koopt. Aan de ene kant wel jammer, want daardoor kun je de posters niet meteen ophangen, maar moet je ze eerst een tijdje laten liggen met wat gewicht erop om ze mooi vlak te krijgen. Verder zien ze er prima uit, ik ben er blij mee!

Wat vind jij van posters?3 opmerkingen: