NIEUW HOESJE!


Mijn oude telefoon hoesje was het aan het begeven. Het binnenframe was van hard plastic en brak op een gegeven moment af. Terwijl ik er niks geks mee had gedaan en hem ook niet had laten vallen. Zonde dus, want ik had hem nog maar een paar maandjes.. Mijn mobiel was toe aan een nieuw hoesje!


Op www.gsmpunt.nl vond ik verschillende telefoon hoesjes. Mijn oog viel op een bruin leren hoesje. Het binnenframe is zacht waardoor het dus ook niet kan afbreken zoals bij mijn vorige hoesje, dit vind ik zeker een groot pluspunt! Ook heeft het hoesje een stand functie, zo kun je dus makkelijk filmpjes kijken of dingen lezen. Wat ik ook fijn vind is dat het hoesje niet heel dik is, maar wel dik genoeg ter bescherming. Ik ben er erg blij mee en hoop dat deze lang mee gaat!
GSMpunt heeft allerlei verschillende accessoires voor telefoons of tablets. Zo verkopen ze bijvoorbeeld ook Apple iPhone 6 Hoesjes en Samsung Galaxy S6 Hoesje

Wat vinden jullie van mijn nieuwe hoesje?

4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een classy hoesje!
  Heel erg tof!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij's leuk! En onwijs handig dat je hem zo neer kunt zetten. Ideaal. Hoe komen ze er toch op? -Nee, dat is echt niet sarcastisch want zo'n ei als ik ben zou ik zoiets dus mooi niet zelf kunnen uitvinden. For sure.- Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk hoesje, ziet er handig uit. Veel plezier ervan

  BeantwoordenVerwijderen