VROLIJKE POWERBANK

Met de vakantie in het vooruitzicht is er een ding die je eigenlijk niet mag missen en heel handig is, een powerbank! Een powerbank is een mobiele oplader die van te voren kan worden opgeladen om later telefoons, tablets of laptops op te laden. Het is dus een heel handig, zo kun je dingen opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Ideaal voor onderweg!


Op Phonegigant bestelde ik deze vrolijke powerbank met macarons. Toen ik het pakketje opende was ik blij verrast, het zag er mooi en luxe uit in de verpakking. Er werd ook een usb kabeltje bij geleverd en een zakje om hem in op te bergen. Na het uitpakken heb ik meteen de powerbank aan mijn laptop gekoppeld om hem op te laden. Tijdens het opladen zie je een lampje branden, zo kun je makkelijk zien of hij goed is opgeladen.


Hij werkt prima! Ik vind het echt een ideale gadget voor onderweg, als je vergeten bent je telefoon op te laden of een lange reis moet maken. Het enigste waar je dus wel even rekening mee moet houden is dat de powerbank ook opgeladen moet zijn.

Zelf ook opzoek naar een leuke gadget? Neem dan zeker even een kijkje op Phonegigant! Daar vind je verschillende powerbanks, maar ook Samsung onderdelen, een iPhone 6 hoesje, een iPad scherm etc.

Maak jij wel eens gebruik van een powerbank?

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk design! Ik moest wel even goed kijken voordat ik doorhad dat het niet echt een doosje macarons was. Lijkt me erg handig om een powerbank te hebben! :)

    BeantwoordenVerwijderen