FINDING LOVE #8

Eindelijk weer een nieuw overzichtje voor Project Finding Love! Het lijkt mij super leuk om samen met jullie opzoek te gaan naar hartjes, zodat we dit met elkaar kunnen delen en we allemaal iets meer stil staan bij de mooie dingen om ons heen die we anders niet zo gauw opmerken. 


Foto's door 1.@kimgratefuldays  2.@kimgratefuldays  3.@kimgratefuldays 4.@kimgratefuldays
5.@kimgratefuldays  6.@kimgratefuldays  7.@kimgratefuldays  8.@kimgratefuldays  9.@kimgratefuldays

Wil je jouw foto's ook terug zien op mijn blog? Tag dan je instagram foto met de hashtag #findinglovegd zo vind ik de foto's makkelijk terug en kan ik er een mooi overzichtje van maken. Vergeet ook zeker niet de "officiële hashtag" van Hailey te gebruiken #findinglove. Heb je geen instagram of heb je hem privé en wil je toch je foto's delen? Stuur dan een mailtje naar info@gratefuldays.nl 

Doe jij ook mee?

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk initiatief. Ik ga erop letten in ieder geval (want zo vaak zie ik plotseling geen hartjes haha).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je er op gaat letten! Het zal je verbazen hoe gauw je er één ziet als je er echt op gaat letten :)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtig initiatief is dit! Ik ga mijn ogen openhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aawh, wat leuk! Ik hou van hartjes dus ik ga maar goed opletten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!! Ik hoop dat ik de # niet vergeet als ik een hartje zie. Super leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super toffe foto's. Heel mooi initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen