FOTO OP FOREX

Een paar weekjes terug mocht ik een leuke bestelling plaatsen bij www.fotoophout.nl, namelijk een foto op forex. Dit is nog vrij onbekend en ik moet zeggen dat ik er voorheen ook nog niet van had gehoord. Forex is een kunststof soort die heel licht van gewicht is en dat merkte ik meteen toen ik het pakketje opende!


Ik heb gekozen voor een foto van mijn dagje Budapest, de afdruk is 20x30. De foto is gedrukt op een plaat van 10mm dikte en voelt stevig aan. De randjes zijn netjes afgewerkt en voelen gelukkig niet scherp aan. De plaat zelf is glad maar wel afgewerkt met zijdeglans zodat het niet reflecteert. Als je goed kijkt zie je lichtjes de structuur van de forex er door heen, maar zeker niet opvallend of storend.


Persoonlijk vind ik de afdruk minder kleurrijk en helder dan de originele foto, maar ondanks dat ziet de foto er toch goed uit! Wat ik heel handig vind is dat de plaat wat dikker is en licht van gewicht, zo kan ik hem makkelijk ergens neerzetten en verplaatsen. Een blijvende herinnering aan mijn vakantie in Hongarije!


Op www.fotoophout.nl vind je nog meer bijzondere manieren om je foto af te drukken. Bijvoorbeeld een foto op aluminium, die ik al eerder aan jullie liet zien. Wil jij je foto net even anders laten afdrukken dan normaal? Neem dan zeker een kijkje!

Had jij al eens gehoord van een foto op forex?

4 opmerkingen: