NIEUWE WEBSITE ONLINE!

In 2013 ben ik afgestudeerd als Mediavormgever, richting audiovisueel. Inmiddels ben ik een aantal jaren bezig met mijn eigen fotografie en video. In die tijd heb ik veel ervaring opgedaan. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik inmiddels mijn eigen stijl heb ontwikkeld. Het leukste vind ik om mensen te fotograferen, puur zoals ze zijn. En dat het allerliefste in de buitenlucht op een prachtige locatie!

Al heel lang had ik in gedachten om een mooie website te maken voor mijn fotografie, maar het kwam er steeds niet van en ik wist ook niet zo goed hoe of wat ik nou precies wou. Na veel zoeken en rond kijken vond ik iets wat me aansprak en waar mijn portfolio goed tot zijn recht kwam. Sinds een paar dagen staat mijn nieuwe website online en ik ben er heel blij mee!


10 opmerkingen:

 1. Wauw wat is je website prachtig geworden :D. Ik ben alle foto's afgegaan om ze te bekijken.
  Je fotografie is ook echt heel mooi. Ik kan je vorige portfolio site nog wel herinneren en het ziet er nu allemaal nog professioneler uit. Misschien een kleine tip. Het zou leuk zijn om op de foto's te kunnen klikken zodat die groter wordt en er bij-tekst bij staat. Ik ben namelijk altijd er benieuwd waar de foto's voor gemaakt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Renate, dat vind ik erg leuk om te horen! En bedankt voor de tip :)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dankjewel Sabine, leuk om van je te horen!

   Verwijderen
 3. wauwh ziet er echt goed uit zeg! Mooi portfolio heb je zo! veel verschillend beeld, maar wel goed aansluitend bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooie site, leuk dat hij online staat. Heel veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen