NIEUWE JUMPSUIT VAN SANS-ONLINE


Sans-online.nl is een leuke webshop met kleding van verschillende merken, zowel voor vrouwen als voor mannen. Je vind er onderandere merken als Only, Vero Moda, Pieces, Esprit en Marc O' Polo. 

Aan het eind van deze zomer, voor ik op vakantie ging bestelde ik er een leuke jumpsuit en een ketting. De jumpsuit is van Vero Moda en de ketting van Pieces. Ik had nog geen jumpsuit met een lange broek dus dat leek mij wel leuk, ook het kleurtje vind ik heel mooi. Één van mijn favoriete kleuren om te dragen op dit moment! 

Met dank aan mijn vriendinnetje Jody voor het maken van de foto's.

Helaas heb ik de jumpsuit op mijn vakantie niet gedragen omdat het toch te warm was voor een lange broek, maar ik denk dat hij in de herfst ook erg leuk te combineren is met een vestje, een sjaal en een paar leuke laarsjes. In de webshop van Sans-online vind je ook hele leuke vesten en blouses van verschillende merken, zeker een kijkje waard!

Ken jij de webshop Sans-online al?

3 opmerkingen: