HOE GAAT HET MET MIJN DOELEN VOOR 2015?


In Januari maakte ik een lijstje met doelen voor 2015. Het is inmiddels al eind November, wat is dit jaar snel voorbij gevlogen! Maar heb ik al mijn doelen ook gehaald of ga ik misschien nog één van de punten behalen voor het nieuwe jaar begint?


Boek maken 365 Grateful project
Dit is één van de dingen die ik als eerste wilde gaan doen dit jaar. Een mooi boek maken van al mijn 365 foto's die ik maakte in 2014. En dat is gelukt! Ik ben er nog steeds erg blij mee en kijk er met een lach op terug.


Op vakantie gaan
In 2014 ben ik niet op vakantie geweest en dat was wel iets wat ik dit jaar heel graag zou willen. Afgelopen zomer ging ik naar Hongarije. Ik verbleef in Nyíregyháza, maar ging ook een dag naar Budapest. In September ging ik voor het eerst naar Parijs, samen met mijn zus. Dat was een erg leuk weekend en we hebben veel gelachen. Wat een mooie stad is Parijs! Hier vind je de verslagen van dag één, twee en drie + een video van 3 dagen Parijs in 3 minuten.

Meer video's maken
Helaas is dit niet gelukt.. net zoals het maken van zelfportretten. Het eerste halfjaar van 2015 heb ik mijn fotografie & video een beetje laten liggen. Het liep begin dit jaar allemaal even anders als dan ik in gedachten had. Ik vind het ontzettend jammer dat ik dit grotendeels heb laten liggen, maar ga er nu weer met goede moed tegenaan!


Control freak loslaten
Ja, ik denk dat ik kan zeggen dat dit wel aardig gelukt is. Ik laat dingen tegenwoordig veel meer gebeuren. Ik plan niet meer té veel vooruit, ik zie wel hoe het allemaal loopt. Soms vind ik dat nog lastig, omdat ik dan het idee heb dat ik niet weet waar ik aan toe ben. 

Nieuw project
Aangezien ik vorig jaar mijn 365 Grateful project had afgerond, wou ik beginnen met een nieuw project. Toen wist ik nog niet precies wat. Inmiddels heb ik wel een nieuw project in gedachten en ben ik hier ookal mee bezig. Hier horen jullie snel meer over!


Een nieuwe layout voor mijn fotografie website
Mijn website werkte niet helemaal zoals die zou moeten en ik was eigenlijk nooit helemaal tevreden. Het heeft aardig wat tijd gekost om iets te zoeken wat bij mij en mijn fotografie paste, maar uiteindelijk is het dan toch gelukt. Ik ben er heel erg blij mee! Benieuwd? www.kimsnipfotografie.nl 

Sterren hemel fotograferen
Dit wil ik al heel lang, maar is er helaas nog steeds niet van gekomen. Volgend jaar weer een kans. Wat mij ook heel erg tof lijkt is om er een timelapse video van te maken.


Rijangst overwinnen
Ik heb nu iets langer dan twee jaar mijn rijbewijs, maar nog helemaal niet vaak gereden. Zeker niet alleen. Lees dit artikel maar eens, waarin ik vertel over mijn rij angst. Dit is echt iets wat ik graag wil overwinnen. Helaas heb ik alweer een paar maand niet gereden en word de angst alleen maar groter.. Die angst ga ik dit jaar zeker niet meer overwinnen, voor mij is het nu al een uitdaging als ik nog een keer in de auto stap voor het 2016 is. Als jij de perfecte tip voor mij hebt, dan hoor ik het heel graag!

Afvallen
Waarschijnlijk bij veel mensen één van de punten die elk jaar opnieuw op het lijstje staat. Ik heb hem onderaan de lijst gezet omdat het iets was wat ik graag zou willen, maar ik me er niet meer te druk om wou maken. Net zoals sporten en gezond eten/drinken, want ik vind genieten ook heel belangrijk! Rond April nam ik een abonnement bij de sportschool, Basic-Fit. Samen met een oud collega begon ik daar met sporten. De eerste maanden ging ik redelijk vaak heen 2 a 4 keer per week en ik vond het leuk! Ik viel 6 kilo af en zat redelijk goed in mijn vel. En toen kwam de zomer.. Het sporten had ik er een beetje bij neergelegd. Zonde eigenlijk, want toen ik een paar weekjes terug weer voor het eerst, met goede moed heen ging, viel dat aardig tegen. Ik doe zowel cardio als kracht training in de sportschool. Ik ben van plan om nu weer veel te gaan sporten, zodat ik voor de volgende zomer, voor mijn gevoel, helemaal klaar ben!

Hoe gaat het met jouw doelen?

3 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb je nog veel van deze doelen waargemaakt! Een sterrenhemel wil ik ook nog steeds fotograferen, maar helaas is me dat tot nu toe nog steeds niet gelukt. Ik ga maar niet terug kijken naar mijn doelen want helaas is dat ook nog steeds niet gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Aah wat jammer, maar volgend jaar weer kansen toch :)

   Verwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar het nieuwe project dat je gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen