PHOTOGRAPHY WISHLIST


Op de een of andere manier weet ik op mijn verjaardag nooit wat ik graag hebben wil, maar nu ik jarig ben geweest, heb ik ineens weer een lijst aan dingen die ik graag zou willen hebben! Deze keer heb ik een wensen lijstje gemaakt gericht op fotografie & video.

1. Ik ben al best een tijdje opzoek naar een leuke actie en onderwater camera, voor bijvoorbeeld vakanties. Een hele tijd terug kwam ik deze tegen, de Polaroid Cube. Hij is natuurlijk niet zo goed als een Go Pro, maar hij is ook een stuk goedkoper. Prima voor wat ik ermee wil opnemen. Het is een hele kleine camera (35x35x35 mm), ideaal om mee te nemen in je handtas. Zo'n grote camera is toch vaak een gesleep. Je kunt er zowel foto's als video's kan maken. Met een volle batterij kun je 90 minuten opnemen in HD. Hij is water dicht tot 2 meter, heeft LED verlichting en een microfoon. De Cube is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zelf zit ik te twijfelen tussen roze of zwart. Roze vind ik erg leuk om te zien, maar zwart is wat minder opvallend. 

2. Als je mijn blog een beetje kent dan weet je misschien wel dat Hailey Bartholomew een grote inspiratie bron voor mij is. Door haar heb ik in 2014 een 365 Grateful project gedaan en ben ik gestart met Finding Love. Hailey heeft van haar eigen 365 project een boekje gemaakt genaamd 365 Gratefuls: Celebrating Treasures, Big and Small

3. Begin dit jaar kocht ik een Polaroid instax mini 8, de roze variant. Ik ben er nog steeds heel blij mee! Wat ik nog wel mis is een case waar ik hem ik kan doen, zodat ik hem makkelijk mee kan nemen zonder dat hij beschadigd. Ik zit nog te twijfelen over wat voor één ik wil, of de roze die perfect bij de camera past of toch een bruine leren case.

4. Dit is iets wat ik heel graag wil hebben, een geheugenkaartje met Wifi. Ideaal als je je laptop niet in de buurt hebt en toch even wat leuke foto's of video's wilt uploaden. Je kunt het kaartje bijvoorbeeld aan je mobiel linken en met een app kun je dan heel makkelijk de foto's downloaden.

5. Momenteel bewaar ik mijn polaroid foto's in dit kleine album van de Hema, daar kunnen ongeveer 30 foto's in. Inmiddels ben ik wel toe aan een album waar iets meer in kan. Ik kwam dit album tegen en die vind ik erg leuk, hij is in de kleur van mijn Polaroid en heeft mooie gouden letters op de voorkant en een plekje voor een foto.

6. A Beautiful Mess Photo Idea Book. Dit boek stond ook op mijn vorige verlanglijstje, maar staat er nu nog steeds op. Een boek vol met leuke ideeën voor de mooiste en leukste foto's. Lekker creatief!

7. Mijn pakje polaroid foto's is bijna op, dus tijd voor een nieuwe. Bij de Hema heb je twee keer 10 stuks voor €14,-. Het is natuurlijk niet goedkoop, maar wel heel erg leuk om bepaalde momenten op die manier vast te leggen.

8. Wat ik wel al tijden op mijn verlanglijstje heb staan is een nieuwe camera tas. Momenteel heb ik al paar jaar een Nikon tas, wat natuurlijk echt niet kan als je met een Canon fotografeert, haha! Ik kwam deze leuke tas tegen op Etsy. Het enigste waar ik aan twijfel is of hij wel groot genoeg is.


Wat staat er bovenaan op jouw verlanglijstje?

8 opmerkingen:

 1. Yes, je hebt me op een idee gebracht! Het boek van A Beautiful Mess wil ik ook nog wel hebben. Gelukkig ben ik volgende week jarig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. allemaal super leuke dingen! vooral die cameratas vind ik geweldig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende de Polaroid cube helemaal niet. Klinkt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah die camera tas is echt mega mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nummer 1 en 3 wil ik ooooook! Die polaroid cube is leuk! heb een poos getwijfeld om hem te halen, maar vond hem te duur voor wat die was, ga wel voor een iets grote action cam
  Die cameratas is leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen