DOCUMENT MY LIFE - NOVEMBER


Na mijn 365 Grateful project was ik toe aan een nieuw project. Dit was iets wat ik al een tijdje in mijn hoofd had. Elke maand ga ik een video maken van 'mijn leven'. Korte stukjes van dingen die ik heb gezien of gedaan in die maand. Dit project is ook wel bekend als Document Your Life. Ik ben echt gek op dingen vastleggen en ik wou heel graag weer meer gaan doen met film, dus dit leek mij een leuk project!


Wat vinden jullie er van?

4 opmerkingen:

 1. Heel leuk project! Eens wat anders dan foto's (niet dat dat niet leuk is natuurlijk) en heb gelijk zin om zelf stukjes van mijn leven te filmen :) Verder ook een mooie blog trouwens! Ben blij dat ik je 'ontdekt'heb want zocht wat meer persoonlijke blogs om te volgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, super leuk om te horen! Ik ga jou blog nu ook bekijken :)

   Verwijderen
 2. Ahw wat een super leuk project leuk gedaan! liefs

  BeantwoordenVerwijderen