EEN KERST CADEAUTJE VOOR JULLIE!

December, de maand van samen zijn is begonnen. De maand waarin we krijgen maar ook geven. Ik vind het zo leuk om iets te geven en daarom wil ik nu graag iets weg geven aan de lezers van mijn blog. Een doos vol vrolijkheid, vriendelijkheid en creativiteit! In deze doos zitten verschillende dingen om bij jou een glimlach op je gezicht te toveren, maar ook dingen waarmee jij een glimlach op het gezicht van anderen kunt toveren! Kijk hier maar eens voor een overzichtje van dingen die ik heb gedaan, voor anderen, met kleine simpele dingen die je ook in deze doos terug vind. 


Benieuwd wat er in deze doos zit?Wat kun je doen om deze doos te winnen?

Heel simpel, laat in een berichtje hieronder weten dat je mee doet en waarom je dit pakketje graag zou willen winnen of wat je er mee zou doen. De winnaar krijgt van mij een berichtje en ik zorg ervoor dat het pakketje voor de kerstdagen nog bij jou is!

10 opmerkingen:

 1. Moeilijk om te zeggen wat ik ermee zou doen als ik niet weet wat erin zit! Het is in ieder geval erg mooi ingepakt en ziet er aanlokkelijk uit! Ik zie al wat glitters en confetti, daar word ik blij van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah wat een leuk doosje en doe graag mee! :) ik zou er het nieuwe jaar goed mee kunnen laten beginnen, hoop ik maar het is lastig te zeggen maar voor wat ik zie ziet het er heel erg leuk uit vooral die lieve hartjes ballonnen leuk voor valentijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog! Ik ben alvast fan!
  Het pakketje lijkt me ideaal om me op te vrolijken tijdens de blokperiode die er aankomt en daarom zou ik het super vinden om het te winnen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een doos vol creativiteit, vrolijkheid en vriendelijkheid past precies bij mij! Ik zou de goodies uit deze doos vooral gebruiken voor mijn eigen blog, want alles wat ik doe is voor mijn blog, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Creatieve pakketen, daar word ik vrolijk van! Het ziet er uit als een perfect pakket om te gebruiken voor scrapbooks en snailmail. Laat dat nou net zijn wat ik heel leuk vind om te doen, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat er mooi uit zeg en de inhoud spreekt me zeker aan! Met mijn initiatieven voor Stuur een glimlach komt dit goed van pas:-) Ik zou de lieve mensen om mij heen bedanken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuk pakketje! Daar wordt ik heel vrolijk van! Het het lijkt me een perfecte manier om mijn nieuwe jaar te starten met confetti, ballonnen en glitters!! Ik zou het pakketje graag willen gebruiken om mijn kamer op te fleuren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Ik word heel blij van dit soort creatieve cadeautjes; ik zou het sowieso gebruiken om inspiratie op te doen voor mijn blog! Want waar krijg je nou meer creatieve inspiratie van, dan van creatieve materialen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, dat ziet er ZO vrolijk uit allemaal! Ik denk dat ik er ook allemaal andere mensen blij mee zou kunnen maken! Wie wilt er nou niet een schattig kaartje met confetti en glitters krijgen met kerst? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat leuk! Heel origineel :)

  Doen jullie al mee aan mijn winactie op Instagram? ♡

  BeantwoordenVerwijderen