FIJNE FEESTDAGEN!


Lieve bloglezers, de laatste dagen van het jaar zijn alweer aangebroken. Het jaar is in mijn ogen echt heel snel gegaan. Soms vind ik dat best jammer, dat alles zo snel weer voorbij is, maar dit is natuurlijk ook een goed teken!
Ik heb dit jaar bijna al mijn doelen waargemaakt en ga dan ook vol goede moed het nieuwe jaar in met nieuwe doelen en dromen. Hopelijk mogen ook jullie doelen en dromen werkelijkheid worden en maken we er allemaal een mooi jaar van! Geniet met alle dierbaren om je heen, wees vriendelijk en wees dankbaar voor alle mooie dingen die je mee maken mag.

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen
& alvast een gelukkig 2016!

8 opmerkingen:

 1. Jij ook een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar alvast! Ik heb je pakje ontvangen hoor, zoals de instructies zeiden open ik 'm morgen, dankjewel!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben benieuwd wat je ervan vond :)

   Verwijderen
 2. Ik hoop dat jij ook een fijne kerst hebt gehad! Alvast een gelukkig nieuwjaar! XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker! Jij ook? Ook alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar! :) x

   Verwijderen