MIJN 2015


Twee duizend vijftien. Het jaar waarin er voor mij heel veel veranderde.

Het jaar die moeilijk was de eerste paar maanden. Het jaar waarin er teveel dierbaren weg vielen. Het jaar waarin ik meer vriendelijkheid verspreide en hier veel mee bezig was. Het jaar waarin ik voor het eerst na vijf jaar weer ging stappen en hier heel erg van genoot ondanks dat ik altijd zei dat het niks voor me was. Het jaar waarin ik een abonnement nam op de sportschool en een paar kilo afviel. Het jaar waarin ik veel nieuwe mensen heb ontmoet. Het jaar waarin ik iets meer uit mijn comfort zone stapte. Het jaar waarin ik voor mezelf koos. Het jaar waarin ik mijn werkzaamheden als fotografe en videografe teveel heb laten liggen. Het jaar waarin ik helaas nog steeds niet mijn rijangst heb overwonnen. Het jaar waarin er onverwachts iets nieuws op mijn pad kwam. Het jaar die ineens volledig omdraaide. Het jaar waarin ik op vakantie ging naar Hongarije en een bezoek bracht aan het mooie Budapest. Het jaar waarin ik weer mooie samenwerkingen had voor mijn blog en mijn fotografie. Het jaar waarin ik voor het eerst naar Parijs ging, samen met mijn zus. Het jaar waarin ik mijn nieuwe fotografie website online zette, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Het jaar waarin ik meer kookte dan ooit. Het jaar waarin de weken echt voorbij vlogen. Het jaar waarin ik er een tweede thuis bij kreeg. Het jaar waarin ik beetje bij beetje de controlfreak in mij los liet. Het jaar waarin ik de dingen uiteindelijk gewoon maar liet gebeuren. 2015, het jaar die ik als een gelukkig mens ga afsluiten met degene die ik lief heb.

Ik wens jullie bij deze het allerbeste voor 2016, maak er een mooi jaar van! 

Hoe was jouw 2015?

6 opmerkingen:

 1. Al met al klinkt het toch als een mooi jaar! Ik wil jou ook alvast een heel mooi 2016 wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteindelijk was het dat gelukkig ook. Dankjewel! :)

   Verwijderen
 2. Wauw. Dat laatste.. Ondanks alles dat toch voor elkaar weten te krijgen. Knap! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een jaar waarin je veel hebt meegemaakt. Mijn 2015 was voor het eerst in mijn leven echt stabiel. Kreeg een relatie met mijn beste vriend waar ik nu al weer een jaar samen mee ben. En we gingen samen wonen, een top jaar dus! Nog een gelukkig nieuwjaar! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt als een heel fijn jaar voor jou! Maak 2016 nog mooier :) x

   Verwijderen