PROJECT LIFE

Creatief bezig zijn vind ik heel erg leuk, en dan niet alleen in de fotografie of video, maar bijvoorbeeld ook met knip en plak werk. Zo maakte ik eerder regelmatig scrapbooken, onder andere van mijn vakantie. Komend jaar wil ik heel graag beginnen met Project Life.


Project Life is een snelle en makkelijke manier van scrappen, ontworpen door Becky Higgins. Wat je hierbij nodig hebt is een album, insteekhoesjes, kaartjes en natuurlijk je eigen foto's. De hoesjes doe je in het album en door ze te vullen met foto's en leuke kaartjes kun je mooie pagina's maken. Je kunt kaartjes gebruiken met een mooie afbeelding of tekst, maar ook kaartjes waar jezelf nog een mooie herinnering op kunt schrijven. Zo heb je alles bij elkaar in een mooi overzicht.

Ik heb het al vaak voorbij zien komen en elke keer als ik het zag kriebelde het bij mij om ook weer aan de slag te gaan. Het lijkt mij heel leuk om zo mijn leven vast te leggen, zodat je er later nog eens naar terug kunt kijken. Ik had al een keer een poging gedaan voor een bestelling met Project Life spulletjes, maar helaas duurde het erg lang voor het binnen zou zijn, dus had ik het weer geannuleerd. Nu het nieuwe jaar in zicht kwam wou ik het nogmaals proberen, dan maar wat langer wachten op mijn bestelling. Gelukkig had ik mijn bestelling nu sneller binnen dan verwacht, binnen een paar dagen al. De spulletjes die ik heb gekocht om mee te beginnen zie je hieronder. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn album!

In dit album zitten 8 verschillende pagina's, 3 kraft dividers en 10 pocket pages.


Kaartjes van verschillende formaten. Er zitten kaartjes tussen met een soort gouden folie en kaartjes die als het ware uitgeknipt zijn, die je leuk voor een foto kunt doen.


De inhoud van een normale Core Kit bevat 616 kaartjes, dit is ideaal om een haal album mee te vullen, maar als je van afwisseling houd is het wel heel veel. Daarom kun je ok een gedeelte kopen. Ik kocht van dit thema 1/4 deel, alsnog wel erg veel als ik er zo op terug kijk. Volgende keer zou ik eerder 1/8 of 1/10e deel bestellen.


♡ Sn@p kaartjes
Deze kaartjes heb ik ooit een keer in een hobby winkeltjes gekocht in de sale. Toen was ik al op de hoogte van dit soort projectjes en wou ik daar al heel graag mee beginnen. Nu kan ik ze eindelijk gebruiken!Bij Jojo's Scrapshop, waar ik ook mijn spulletjes bestelde, vind je heel veel verschillende dingen voor Project Life. Als je ook van plan bent om een album te beginnen zou ik daar zeker een kijkje gaan nemen! 

Doe jij ook aan Project Life?

8 opmerkingen:

 1. Ik doe niet aan project life, gewoon omdat ik het niet zo snap, haha. Vind de plaatjes en kaartjes vaak wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog heb je! Project life lijkt mij ook heel leuk om te doen, wat vervelend dat je eerst zo lang op je bestelling moest wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Julia, leuk om te horen! Ja, dat was bij een andere webshop. Gelukkig ging het bij deze heel snel!

   Verwijderen
 3. Superleuk! En je hebt een hele leuke blog, ik ga nog even verder neuzen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, leuk! Ik ben er ook mee begonnen, eerste update staat online. :-)

  BeantwoordenVerwijderen