SWAROVSKI CRYSTALS

De feestdagen komen in zicht! Tijd om jezelf of iemand anders te verwennen met een chique cadeau. Naast een leuke outfit voor de kerstdagen, mogen ook zeker de sieraden niet ontbreken. Zelf vind ik dat dit een outfit helemaal compleet maakt. Ik ben dan ook helemaal gek van sieraden en heb er stiekem veel te veel!


Op de website van Lucardi mocht ik mijn favoriete sieraad uitkiezen uit de Swarovski Crystals collectie. Ik ging voor deze prachtige ketting. Deze zilveren ketting heeft een hanger in de vorm van een druppel met witte kristalstenen. Ik vind hem zooo mooi en ben er heel blij mee! Die ga ik zeker dragen deze feestdagen.

Swarovski Crystals zijn synthetische edelstenen die gemaakt zijn in Oostenrijk. Daniel Swarovski bedacht in 1892 een machine voor het maken van precieze, mooie en hoge kwaliteit glas kristallen met kwarts, zand en mineralen. Al vijf generaties lang maken ze de meest erkende kristallen in de wereld.


Bij mijn bestelling kreeg ik nog een leuk cadeautje, namelijk dit armbandje. Deze armband is van het merk Everlasting Moments. De sluiting is gemaakt van staal met kristallen en het bandje van leer. Ik weet al wie ik hier blij mee ga maken deze kerst!

De sieraden van Swarovski Crystals zijn voor iedere vrouw. Er zijn Crystals die tijdloos en chic zijn, maar ook met trendy kleurtjes voor de jongere meiden. Op www.lucardi.nl vind je naast kettingen ook armbanden en ringen van deze chique collectie.Wie maak jij deze kerst blij?

8 opmerkingen: