DOCUMENT MY LIFE - DECEMBER


Zoals ik vorige maand al vertelde ga ik beginnen met een nieuw project. Elke maand maak ik een video van 'mijn leven'. Korte stukjes van dingen die ik heb gezien of gedaan in die maand. Dit project is ook wel bekend als Document Your Life. 

December, de maand van gezelligheid, warmte, samen zijn, kerst en het nieuwe jaar! Dat zijn dan ook precies de dingen die je in deze video terug zult zien. Op naar een nieuw jaar waarin er hopelijk weer een hoop mooie dingen mogen gebeuren.


Hoe was jullie December?

7 opmerkingen:

 1. Wat een superfijn filmpje om naar te kijken. Leuk dat je dit project bent gestart. Mijn december was (op de operatie na) top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Cheyenne! Fijn dat jou December ook zo goed was :) We moeten binnenkort maar weer eens een datum prikken!

   Verwijderen
 2. wat een super leuk filmpje zeg heel super! fijn weekend X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel Rachel! Hopelijk heb jij ook een fijn weekend gehad :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een tof filmpje! Die decembersfeer zit er echt in! Ook gewoon leuk om in januari te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen