MY GRATITUDE JOURNAL - DECEMBER


Een klein meisje bij mij aan de kassa die tegen haar moeder fluistert dat ze mijn oorbellen mooi vind ♡ De laatste afleveringen van Breaking Bad kijken ♡ Onverwachts iets vinden wat ik al een tijdje zocht ♡ Vriendje verassen met een sinterklaas cadeautje ♡ Kerst lichtjes ♡ Na het Sinterklaas weekend op je werk komen en meteen kerstmuziek horen ♡ Energie drink en frikandelbroodje ♡ Een prachtige sterrenhemel boven me terwijl ik naar huis fiets ♡ Buiten kerstverlichting  Project Life spulletjes met de post krijgen ♡ Swarovski ketting krijgen ♡ 


Een kerstboom uitzoeken en met z'n allen + kerstboom in een kleine auto weer naar huis rijden ♡ Kerstboom cakejes maken  Sinterkerst vieren met vriendinnen ♡ Fotoshoot met één van mijn vaste modellen en het kleine zonnetje dat we erbij hadden ♡ Lunchen met vriendje ♡ Kerstboom en spulletjes kopen en samen met vriendje opzetten ♡ Een vriendelijke mevrouw bij mij aan de kassa die zei 'Als ik je niet meer zie, alvast fijne feestdagen!' ♡ Een muisje die over de toonbank van mijn kassa liep ♡ Het vriendje s'ochtends onverwachts tegen komen tijdens het fietsen naar mijn werk ♡ 


Kerstkaartjes schrijven ♡ Oude vrouw die mij helpt wanneer ze ziet dat ik onhandig bezig ben ♡ Mevrouw die een complimentje gaf over hoe ik mijn kerstkaartjes had 'ingepakt' ♡ Cadeautjes kopen en inpakken ♡ Één van mijn bloglezers blij maken met een kerstpakketje ♡ Dat mijn 'bonus' zus uit Hongarije naar Nederland kwam ♡ Kerstkaartjes krijgen ♡ Een vrouwendagje, shoppen ♡ Een pakketje krijgen bij de post en geen idee hebben van wie het is, bij het openen vloog er een kerst ballon uit met een kaartje eraan ♡ Met mijn 'bonus' zus de kerstboom optuigen  De reacties op mijn kerstkaartjes  Kerstavond met z'n allen bij ons eten en sjoelen ♡ High tea met schoonfamilie ♡ Samen met vriendje koken voor schoonmoeder ♡ 


Mensen verassen met cadeautjes ♡ Salsa dansen met schoonmoeder ♡ Uitgaan eerste kerstdag, ookal was het rustig ♡ Bij mij thuis kerst vieren met familie, lekker eten en cadeautjes ♡ Uitslapen en een dagje relaxen ♡ Leuke blog vermelding  Laatste fotoshoot van het jaar ♡ Lezen dat één van mijn bloglezers blij is met het kerstpakketje ♡ Sale in de winkels ♡ Een gezellige oudjaarsavond en nacht met vrienden ♡ Om 00.00u mijn vriendje knuffelen, een kus geven en me een heel gelukkig mens voelen ♡ Samen vuurwerk kijken op het balkon 

Waar was jij het meest dankbaar voor in December?

10 opmerkingen:

 1. Wat ziet de taart er lekker uit! ik was het meest dankbaar voor me pup die ik kreeg:D

  Liefs
  En een fijn 2016

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Aawh, super leuk. Ik ben gek op hondjes! Jij ook een mooi 2016 gewenst :)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke dingen staan er tussen je lijstje!
  Ik ben zelf enorm dankbaar dat ik voor het eerst sinds tijden weer heb mogen zingen op een podium. Mensen waren razend enthousiast en dat heeft mijn maand echt weer opgevrolijkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuk lijstje en heerlijke foto's. Ik ben weer terug in kerststemming :). Een heel goed 2016 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik wens jou ook een mooi 2016! :)

   Verwijderen
 4. Ooooh wat een heerlijk berichtje zeg! Ik wil je nog een heel fijn en mooi 2016 toewensen.
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dankjewel, leuk om te horen! Ik wens jou ook een mooi 2016 :) x

   Verwijderen
 5. Wat een mooie en gezellige foto's!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen