KAARTJES STUREN


Kaartjes krijgen vind ik heel leuk, maar kaartjes sturen misschien nog wel leuker! Vroeger werd dat natuurlijk veel meer gedaan dan nu. Nu sturen we snel een berichtje via Whatsapp of Social Media. Ook leuk, maar in een kaartje is meer moeite gestopt, het is een stuk persoonlijker en het is tastbaar. Bijna alle kaartjes die ik zelf krijg bewaar ik dan ook. Het is gewoon heel erg leuk om dat later nog een terug te zien en te lezen.


Eigenlijk zouden we allemaal eens wat vaker een kaartje moeten sturen en dat hoeft natuurlijk niet alleen tijdens speciale gelegenheden. Je kunt ook zomaar een kaartje sturen, om iemand om te vrolijken, gewoon omdat het kan, omdat diegene het eventjes nodig heeft of om iemand in het zonnetje te zetten. 


Ik bestelde een paar kaartjes voor verschillende gelegenheden. Zomaar, voor een geliefde, om iemand beterschap te wensen en één voor een vergeten verjaardag. Vooral de bovenstaande beterschaps kaart vind ik erg leuk. In de appel staat de tekst "Beterschap sielepiet, word maar snel beter". Je kunt natuurlijk ook gaan voor wat originelere en persoonlijkere kaarten door eigen foto's toe te voegen. Kijk maar eens rond op Kaartenhuis, daar vind je nog veel meer leuke kaarten!Stuur jij vaak een kaartje?

 

6 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes! Ik vind het zelf ook leuk om kaartjes te ontvangen maar ik doe het eigenlijk bijna nooit. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik zou het eerlijk gezegd ook vaker moeten doen.

   Verwijderen
 2. Hele mooie kaartjes! Ik stuur er af en toe een paar naar mensen van wie ik weet dat ze dat kunnen waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mee eens, ik schreef laatst ook een blogpost over hoe leuk kaartjes zijn! Ik vind het zo leuk om ze te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen