KETTING MET EIGEN HANDSCHRIFT


Kennen jullie Names4ever? Toen ik een mailtje van hun kreeg ben ik meteen een kijkje gaan nemen en ik kwam er achter dat ze best wel veel originele sieraden hebben, zoals hangers voor moeder en kind, familie stambomen en zelfs vingerafdruk sieraden! Het was dus nog best lastig om te beslissen wat ik zou gaan bestellen. 

Uiteindelijk koos ik een zilveren hanger uit de sieraden met eigen tekst. Het leuke hieraan vond ik dat je niet alleen je eigen tekst erop kon zetten, maar je kon dit zelfs doen met je eigen handschrift! Zo maak je dus echt een uniek sieraad die niemand anders heeft.


Via de website kun je een stappenplan downloaden waarop precies staat wat je moet doen als je je eigen handschrift wilt gebruiken voor op een hanger. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het was echt heel makkelijk! Het stappenplan print je uit en onderaan het papier staat dan de omtrek van de hanger. Hierin kun je binnen de lijnen je eigen tekst schrijven. Als alles naar wens is kun je het papier weer inscannen en deze uploaden bij je bestelling.

Mijn eigen handschrift vind ik niet zo heel mooi, dus ik koos ervoor om het anders te doen. Ik opende de pdf in Photoshop en zocht een mooi lettertype op, bedacht welke tekst ik erop zou willen hebben en plaatste dit vervolgens binnen de lijntjes van de hanger.


Ik was erg benieuwd hoe dit er in het echt uit zou komen te zien op de hanger. Toen ik het pakketje kreeg heb ik hem meteen geopend en ik was echt blij verrast! Het lettertype dat ik had gekozen heeft heel mooi uitgepakt op de hanger. Ik ben er erg blij mee!

Deze sieraden zijn denk ik ook erg leuk als cadeautje, zeker als je opzoek bent naar iets origineels en unieks! Op Names4ever heb je bijvoorbeeld ook vriendschapsringen en kettingen. Neem maar eens een kijkje!Heb jij wel eens een sieraad met
eigen tekst of handschrift besteld?

14 opmerkingen:

 1. Wauw wat een leuke ketting, ook nog een uniek exemplaar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best wel gaaf! Vind mijn eigen handschrift alleen niet zo :P wel echt een uniek stuk om te geven. Of te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik de mijne ook niet, daarom heb ik het ook op deze manier gedaan! Zo kun je er toch je eigen draai aan geven door een eigen lettertype te kiezen en eigen tekst :)

   Verwijderen
 3. Dit vind ik wel heel erg tof! Leuk om als moeder voor je kind te geven bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een heel origineel cadeau! Ik zou mijn handschrift ook niet graag gebruiken, maar mijn oma heeft een prachtig handschrift.. Dit moet ik even onthouden. Leukleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een tof idee, heel mooi geworden ook!

  BeantwoordenVerwijderen