NUDE AUDIO BLUETOOTH SPEAKER


Muziek draaien tijdens het bloggen, photoshoppen, douchen, schoonmaken etc, ik vind het heerlijk! Eerst deed ik dit altijd gewoon via mijn laptop met youtube aan of zette ik de TV op een leuke muziek zender, maar sinds kort gebruik ik deze bluetooth speaker.


Ik bestelde de speaker op GSMpunt, waar ze keuze hadden uit een zwarte of mint groene variant. De mintgroene had mijn voorkeur, leuk zo'n fris kleurtje! Ik ging ook mede voor deze kleur omdat ik hem mooi vond passen bij mijn iPhone. Hij werd geleverd in een mooie plastic case, zoals je op de eerste foto kunt zien.


Deze speaker is ideaal vanwege de bluetooth met een bereik van 10 tot 15 meter. Het is heel makkelijk om de apparaten aan elkaar te koppelen. Je zet op beide apparaten je bluetooth aan en de Nude Speaker is zo gevonden! Wil je hem gebruiken op een apparaat waar geen bluetooth op zit, dan is dit ook geen probleem door de bijgeleverde kabel. De batterij gaat lang mee, je kunt tot wel 8 uur lang muziek afspelen! Je kunt deze speaker zelfs onder de douche gebruiken. Hij is niet volledig waterproof, maar wel spatwater dicht. 


Ik heb hem nu een paar keer gebruikt en ben heel erg tevreden over het geluid, er zit ook een sterke bass in. Hij lijkt me ook ideaal tijdens een gezellige avond met vrienden of zomers tijdens een picknick in het park. Deze speaker ga ik nog vaak gebruiken!

Bij GSMpunt vind je nog meer verschillende speakers, maar bijvoorbeeld ook headsets, geheugenkaartjes en een Galaxy S7 hoesje. Op hun blog vind je nieuws over de laatste technologieën van telefoons en tablets + reviews van bepaalde producten, altijd handig!


Wat gebruik jij om je muziek af te spelen?

6 opmerkingen:

 1. Hij is fijn hè? Ik heb hem ook en de geluidskwaliteit is echt heel goed! En het kleurtje is ook nog een supertof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat tof! Ziet er ook heel mooi uit in die case op de eerste foto. En niet heel onbelangrijk dat 'ie ook veilig de badkamer mee in kan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is inderdaad ook heel fijn! Heb het nog niet geprobeerd, maar komt er vast wel een keer van :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie accessoire! handig en het ziet er super tof uit

  BeantwoordenVerwijderen