RANDOM ACT OF KINDNESS WEEK #1


Van 14 t/m 20 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik net als vorig jaar elke dag iets ga doen voor een ander.

Vandaag is het valentijnsdag, een leuke gelegenheid om iemand te verassen met bloemen. Ik kocht een bos met roze rozen, knoopte aan elke roos een kaartje en ging de straat op om ze uit te delen! Roze rozen staan onder andere voor geluk, blijdschap, en plezier. Dat is natuurlijk precies wat ik hiermee wel bereiken! Voor ik het wist was mijn bos met rozen al weg. Ik heb ze voornamelijk uitgedeeld aan oudere mensen. De meeste mensen waren verrast dat ik dit zomaar deed. Zo leuk om mensen op te vrolijken met zo iets kleins!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne valentijnsdag toe! Laat de belangrijke mensen in jouw leven weten dat je ze lief hebt. Niet alleen vandaag.. maar altijd.Heb jij vandaag iemand laten weten 

dat je hem of haar lief hebt?