RANDOM ACT OF KINDNESS WEEK #6

 
Van 14 t/m 20 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik net als vorig jaar elke dag iets ga doen voor een ander.

Vandaag deelde ik klavertjes vier uit, niet de bloemetjes, maar de krasloten. Iedereen verdient toch een beetje geluk?

Mijn eerste kraslot gaf ik aan een jongen die promotiewerk deed voor Green Peace. Ik hou er persoonlijk niet zo van als mensen mij in de stad aanspreken voor dit soort dingen, gewoon weg omdat je toch nooit weet waar het geld heen gaat. Toch liet ik de jongen zijn verhaal doen en liet hem ook weten dat ik het goed vond wat hij deed. Hierna zei ik dat ik nog wel iets voor hem had en ik haalde het kraslot uit mijn tas en gaf het aan hem. Dit verbaasde hem echt en hij bedankte me.

De tweede gaf ik aan een oudere meneer die krantjes verkocht op straat. Hij zei enthousiast "Kunnen jullie mij vandaag een goeie dag bezorgen?!" Dus dat deed ik, met een kraslot. Hij stond haast te springen. Hij maakte hem meteen open en kraste de vakjes los om te kijken of hij prijs had, een gratis lot! Hopelijk heeft hij daar nog wat mee kunnen winnen. Hij vertelde ook dat hij zijn muts zojuist had gekregen van andere mensen vanwege de kou, super lief!

Het derde lot gaf ik aan een jonge man die op de grond zat met een bordje in zijn hand "Please Help" en mijn vierde klavertje vier gaf ik aan een straat muzikant. Hij zei dat als hij veel zou winnen het met me wou delen, hij bedankte me en wenste me een warme dag toe! 


Heb jij vandaag een Random Act Of Kindness 
gezien of gedaan?

2 opmerkingen: