RANDOM ACT OF KINDNESS WEEK #7

 
Van 14 t/m 20 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik net als vorig jaar elke dag iets ga doen voor een ander.

Het is alweer de laatste dag van de RAK week.. De afgelopen dagen heb ik allemaal dingen voor mensen gedaan, maar ik wou ook nog graag iets voor de dieren doen. Daarom besloot ik een half brood te kopen om hertjes en eendjes te voeren bij de kinderboerderij. Ik was niet de enige met dit idee, ik kwam veel mensen tegen die ook samen met kleine kinderen de dieren aan het voeren waren, leuk!


Heb jij deze week een Random Act Of Kindness 
gezien of gedaan?

6 opmerkingen:

  1. Ik wist niet eens dat het RAK-week was! Niet dat je buiten die week geen random act of kindness kan doen natuurlijk :) Superleuk dat je de dieren bent gaan voeren. Daar heb ik leuke herinneringen van uit mijn jeugd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt super wat je afgelopen weken allemaal gedaan hebt! Helemaal trots op jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk dit! hertjes en eendjes blijven leuk<3

    BeantwoordenVerwijderen