RANDOM ACTS OF KINDNESS WEEK #4


Van 14 t/m 20 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik net als vorig jaar elke dag iets ga doen voor een ander.

Vandaag deed ik een stapje uit mijn comfort zone en ging ik de straat op met een tros ballonnen om deze vervolgens uit te delen aan kleine kinderen. Als kindje word je toch blij van zo'n mooie ballon?

Als eerste ging ik naar de kinderboerderij, maar helaas waren hier niet veel mensen te vinden. Wel kwam ik een klein meisje tegen toen ik er net was, die heb ik een roze prinsessen ballon gegeven. De vader van het meisje vroeg nog of ik er iets voor wou hebben, natuurlijk niet!


Hierna ben ik richting het centrum gegaan om daar de rest van de ballon uit te delen. Daar liep ik dan met mijn ballonnen. Een eindje verderop fietste een meisje samen met haar vader, ze keek naar mijn ballonnen en ik hoorde haar "wauw!" zeggen. Ze bleef kijken naar de ballonnen en ik vroeg of ze er misschien eentje wou hebben. Ze zei enthousiast ja en stapte samen met haar vader van de fiets af om een mooie ballon uit te kiezen. Daar heb je maar weer geluk mee zei haar vader. Dit kleine meisje koos de vrolijke bloem op de eerste foto. De andere ballonnen gaf ik aan twee kinderen van een stel die ik tegen kwam en mijn laatste ballon aan een jongetje die ik tegen kwam in de winkel. Zo leuk om die blije en verraste gezichtjes te zien!

Het was interessant om de verschillende reacties van de ouders te zien. Sommigen sloegen het aanbod af, andere mensen daarin tegen waren verbaasd en blij! Één van de ouders heeft zelfs dit leuke berichtje geplaatst op instagram. Super om dit terug te zien, hier word ik blij van!
 
 
Heb jij vandaag een Random Act of Kindness

gedaan of gezien? 

2 opmerkingen:

  1. Aaah wat lief! Ik wist niet dat het deze week was. Ik ga mijn best om niet te vergeten de komende dagen ook een random act of kindness te doen ^_^    http://shopaholicoverhere.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen