RANDOM ACTS OF KINDNESS WEEK #5


Van 14 t/m 20 Februari is het International Random Acts of Kindness Week en dat betekend dat ik net als vorig jaar elke dag iets ga doen voor een ander.

Deze Random Act Of Kindness heb ik vorig jaar ook gedaan, maar omdat hij zo simpel is en het mensen toch blij maakt vond ik het leuk om hem nog een keer te doen.
Ik heb op verschillende plekken gekleurde notitie berichtjes achter gelaten met een positieve boodschap, zoals op spiegels in pashokjes, het openbaar vervoer en in de sportschool. Op elk notitie blaadje schreef ik een andere boodschap om iemand te inspireren, blij te maken of om iemand een extra zetje te geven. 


Heb jij vandaag een Random Act Of Kindness gezien of gedaan?

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee zeg! Ik heb nog niet iets gezien/gedaan. Ik probeer altijd wel aardig te zijn hihi. -x-

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik kwam toevallig die dag zelf dit ook tegen in een andere plaats, super leuk! Aardig zijn is altijd goed :)

      Verwijderen