TERUGBLIK RAK WEEK 2016


Afgelopen week, 14 t/m 20 Februari, was het de Random Acts Of Kindness Week. Een week waarin ik elke dag iets voor een ander heb gedaan, net als vorig jaar. Het was ontzettend leuk om dit allemaal te doen en ik vind het ook jammer dat deze week alweer voorbij is.  Vriendelijk zijn of iets vriendelijks doen, maakt niet alleen een ander blij, maar ook jezelf! Het geeft een goed gevoel om iets te doen voor een ander, zeker als diegene de waardering ervan laat blijken.  

Hieronder vind je een kort overzichtje van de dingen die ik deze week heb gedaan. Wil je er meer over lezen en zien? Klik dan even op de datum, dan kom je bij de desbetreffende blogpost. 


Valentijnsdag, een leuke gelegenheid om iemand te verassen met bloemen. Ik kocht een bos met roze rozen, knoopte aan elke roos een kaartje en ging de straat op om ze uit te delen!

Parkeren word tegenwoordig steeds duurder, helemaal in het centrum. Daarom heb ik vandaag het kleingeld dat ik nog had, achter gelaten in een parkeerautomaat in het centrum. Hopelijk heb ik iemand er blij mee kunnen maken! 

 
Vandaag was mijn doel om mensen te inspireren om vriendelijker voor en naar elkaar te zijn, daarom liet ik op verschillende plaatsen enveloppen achter met daarin een geschreven kaart.


Vandaag deed ik een stapje uit mijn comfort zone en ging ik de straat op met een tros ballonnen om deze vervolgens uit te delen aan kleine kinderen. Als kindje word je toch blij van zo'n mooie ballon?   


Ik heb op verschillende plekken gekleurde notitie berichtjes achter gelaten met een positieve boodschap, zoals op spiegels in pashokjes, het openbaar vervoer en in de sportschool. Op elk notitie blaadje schreef ik een andere boodschap om iemand te inspireren, blij te maken of om iemand een extra zetje te geven. 

 
Vandaag deelde ik klavertjes vier uit, niet de bloemetjes, maar de krasloten. Iedereen verdient toch een beetje geluk?


De afgelopen dagen heb ik allemaal dingen voor mensen gedaan, maar ik wou ook nog graag iets voor de dieren doen. Daarom besloot ik een half brood te kopen om hertjes en eendjes te voeren bij de kinderboerderij


Heb jij deze week een Random Act Of Kindness
gezien of gedaan?