DE EERSTE NL BBG MEETUP


Sommigen van jullie hebben vast wel eens gehoord van de Bikini Body Guide van Kayla Itsines. Een workout guide om in twaalf weken aan een bikini body te werken, met kracht oefeningen en cardio. Wereldwijd is er een grote community ontstaan van meiden die allemaal deze guide volgen en ontstaan er verschillende meetings om elkaar te leren kennen en samen te sporten.

Afgelopen zaterdag, 26 Maart was de eerste BBG Meetup in Nederland, georganiseerd door een vriendin van mij Suzanne. Voor sommigen misschien ook wel bekend op Instagram als @sue.fit. Suzanne had gevraagd of ik het leuk vond om de dag vast te leggen op zowel foto als video. Dat leek mij heel leuk, dus ik ging mee!

Suzanne had zelf alles geregeld, een website voor de aanmeldingen, een sportzaal in Amsterdam en zelfs goodiebags! Uiteindelijk waren we met een groep van 34 meiden. Van te voren had Suzanne al bedacht en gedeeld op de Facebook pagina welke workout ze gingen doen. Suzanne stond voor de groep als instructeur en samen met de andere meiden waren ze ongeveer een halfuur aan het knallen! Na de workout en het strecthen was er tijd om met elkaar te kletsen en op de foto te gaan. En er werden nogal wat foto's gemaakt! Na afloop zijn we met een groep meiden naar de Yoghurt Barn (Amsterdam) geweest om ons zelf te trakteren op wat lekkers, dat hadden ze immers wel verdient!


Het was een hele leuke en inspirerende dag! Volg jij ook BBG en lijkt het jou nou leuk om er de volgende keer bij te zijn? De volgende meeting zal plaats vinden in Juni of Juli. Via de volgende website blijf je op de hoogte en kun je je aanmelden - www.nlbbgmeetup.nl.


Ken jij BBG en volg je het?

4 opmerkingen:

 1. je hebt er een nieuwe volger bij wat ben je goed bezig! ik ga vanavond beginnen met het kyla programma. Heb het al een keer eerder gedaan maar vond het thuis niet zo'n succes op mijn kamer.. ik had ook niet alle materialen ervoor! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, dankjewel! Doe je inmiddels nog steeds BBG? Ik begin morgen aan week 6!

   Verwijderen
 2. Wat leuk, zo samen! Ik heb ook een lange tijd de BBG gedaan, maar samen met anderen lijkt mij zoveel leuker. Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja was ook echt leuk om te zien al die meiden :)

   Verwijderen