DOCUMENT MY LIFE - MARCH


Elke maand maak ik een video van 'mijn leven'. Korte stukjes van dingen die ik heb gezien of gedaan in die maand. Dit project is ook wel bekend als Document Your Life. Deze keer een video van de maand Maart.

Het was een drukke, maar wel een hele leuke maand waarin ik veel dingen heb gedaan. Ik heb vooral veel foto en video opdracht gehad. Zo ging ik onderandere naar Amsterdam voor een Backstage video en filmde ik de eerst BBG Meet-up van Nederland. 


 
Hoe was jullie Maart?

4 opmerkingen:

 1. Wauw! Je maakt echt prachtige filmpjes! Je beeldtaal is heel estetisch maar op een bepaalde manier ook heel eigen. Leuk om op deze manier meer over je leven te weten te komen. Heb je je dit zelf aangeleerd of heb je ook film foto cursussen gedaan?

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, dat is erg leuk om te horen! Ik heb een opleiding gedaan als Mediavormgever in de richting audiovisueel, wat daar vooral inhield bedrijfsvideo's. Van alles een beetje basis dingen. Ik heb fotograferen en filmen mezelf het meest aangeleerd, juist door het gewoon te gaan doen en dingen uit te proberen. Bedankt voor je leuke reactie!

   Liefs Kim

   Verwijderen
 2. Je filmpjes blijven leuk om naar te kijken! Talent :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dankjewel! Kan niet wachten om een vakantie video te maken, Go Pro mee :)

   Verwijderen