MY GRATITUDE JOURNAL - MAY


s'Ochtends vroeg ontbijten in het zonnetje op het balkon ♡ Bevrijdingsfestival Groningen met lieve mensen en perfect weer ♡ Op een terrasje genieten ♡ Bij een recreatieplas liggen met vriendje ♡ Een middagje bij het openluchtbad met een vriendin Sneller dan normaal verkleuren door de zon ♡ 


Samen op het balkon eten in het avond zonnetje ♡ Mijn nieuwe bikini voor het eerst dragen ♡ Leuke moeder-dochter fotoshoots ♡ Een meisje van 5 jaar die na de fotoshoot vraagt of ik een keertje bij haar thuis langs kom ♡ Uiteten met vriendje op het terras in de avond zon ♡ 


Mijn progressie die ik heb gemaakt sinds ik begonnen ben met een trainingsschema ♡ Leuke en handige spulletjes vinden voor maaltijden en drinken ♡ Een avondje cocktails drinken 1+1 gratis ♡ Op bezoek gaan bij mijn Opa Een surprise party voor een vriendin ♡ Een nieuwe serie kijken met vriendje ♡ 


Nieuwe afleveringen van Game of Thrones kijken ♡ Muziek luisteren van een oude afspeellijst ♡ Mijn activity tracker binnen krijgen met de post ♡ Nieuwe mensen ontmoeten ♡ Een middagje Amsterdam ♡ Een nachtje weg naar Anrhem met vriendje ♡ Shoppen bij de Primark ♡ De natuur


Hoe was jouw Mei?

1 opmerking: