LIFEPROOF HOES

 
Ga jij binnenkort op vakantie en is jouw mobiel echt een must om mee te nemen? Dan is dit telefoonhoesje echt een uitkomst!

Een aantal weekjes terug ontving ik dit Lifeproof hoesje. Het is een hoesje die waterdicht is, val proof, vuil proof, en sneeuw proof. Echt Lifeproof dus! Hij is in ieder geval waterdicht tot twee meter diepte en ook tegen vallen van twee meter hoogte is hij goed beschermt. De hoes is dun en licht maar wel sterk. Ook geeft hij je telefoon een stoer uiterlijk. Deze ging zeker mee in mijn koffer om te gebruiken op vakantie!


Op het strand, bij het zwembad, tijdens wandelingen over de rotsen, ik heb dit hoesje overal gebruikt. Bij de zee en op het strand is hij goed beschermt tegen zandkorrels, bij het zwembad tegen water en zonnebrand handjes, en tijdens het wandelen is hij goed beschermt tegen vallen. Door dit waterdicht hoesje kun je er ook onder water foto's en filmpjes mee maken! 


 
De hele vakantie heb ik mijn mobiel in dit telefoonhoesje gehouden. Op het opladen na, want ik dacht dat dan de complete hoes eraf moest, wat ik dan ook het enigste nadeel vond. Achteraf kwam ik er achter dat dit helemaal niet nodig is, je hoeft alleen maar een klepje te openen waar je hem normaal gesproken dicht drukt. Wat een ideale gadget! Hier ga ik nog heel vaak gebruik van maken.

Benieuw naar dit Lifeproof hoesje of ben je opzoek naar een ander iPhone SE hoesje? Dan zou ik zeker even een kijkje nemen op GSMpunt.
Heb jij al eens gehoord van deze 
Lifeproof telefoonhoes?